dissabte, 26 de gener de 2013

MONISTROL DE MONTSERRAT - MONESTIR DE MONTSERRAT

Barcelona - Monistrol: amb els FGC, tren R5 direcció Manresa. (4 Zones) 
Sortida : 08:36
Arribada : 09:45 h.
Descripció del camí : Drecera dels 3/4

Des de l'estació (215 mt) baixem per travessar el riu Llobregat pel pont que surt a la C-55. Creuar pel pas soterrani i enfilar cap a la plaça del poble passant per l'aqüeducte de Cal Pla fins la Pl. de la Font Gran. A mà esquerra mirant cap a la carretera veurem unes marques vermelles i verdes que ens marcaran el camí de pujada a Montserrat.   (Mapa Monistrol)

Pugem fins la carretera i reculem una mica a l'esquerra fins trobar a pocs metres a la banda dreta un camí amb les marques que hem de seguir. Aquesta primera part es una mica costeruda, però pugem a poc a poc que encara ens espera una bona pujada. 
Finalment sortim a una pista ample, el Camí de les Aigües (265 mts). Seguim per la pista que es bastant planera. Més endavant trobarem un pal indicador on ens desviarem d'aquesta pista que porta al camí de "les canals", i agafem un corriol que fa una bona pujada i que és diu "la drecera dels 3/4"


Seguirem pujant per aquesta drecera, amb trams molt airejats i altres força boscosos i ombrívols. Cal tenir compte en cas de pluja doncs es travessen diferents torrents (de la Font del Boix, de la Maçanera, del Soldat i de l'Erola) i alguns son força relliscosos.
Sortim finalment a la cruïlla amb el Camí de les Canals i seguim pujant fent ziga-zagues esglaonades fins arribar al petit replà on ens trobem el camí que va la Cova. D'aquí endavant ja es camí urbanitzat fins dalt del Monestir.
Montserrat - Monistrol : Cremallera de Montserrat (horaris i tarifes)  (5,25€ baixada)
Monistrol Barcelona : amb els FGC, tren R5 direcció Barcelona. (4 Zones) 
Sortida : 14:41 h.
Arribada : 15:45 h.

Més informacions :

Monistrol de Montserrat : Web de turisme
Una recomanació : Si voleu dinar a Monistrol, pregunteu per l'Emili al Rest. Can Ibars. (Tot a la brasa i és veritat)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada